creaties

Wings project

Een mooi project, het bedenken van een brochure/visitekaartjes/bedrijfsmap en website dat aansluit op het hier en nu. Uitvoer helder en een duidelijke uitstraling.

Wings

Wings project

Opdrachtgever: Wings
Uitvoering: Bluezilla Interactive Media
Bluezilla Interactive Media op Facebook
Website: Wings


Dagelijks leven in Den Haag - App

Dit is het eerste project met als interesse straatfotografie (zwart/wit). Tijdens de grafische school (Rotterdam) kwam ik in aanraking met fotografie. Een doka, verschillende baden, ontwikkelen van negatieven en een föhn! :).  In 2003 een digitale spiegelreflexcamera aangeschaft. Plots ging er een andere wereld voor mij open. Het maken van een App, het is een ontdekkingstocht. Op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Een mooi stukje speelgoed brengt het kind in mij naar boven.

Dagelijks leven in Den Haag

Opdrachtgever: Pascal Maramis (2014)
Ontwikkelaar: Bluezilla Interactive Media
Bluezilla Interactive Media op Facebook
Dagelijks leven in Den Haap - App Store

Haagsche Rugby Club - App

Alles is een verhaal: van een jaarverslag tot een lustrumboek en van een app tot een roman. Verhalen vertellen is een kunst op zich – het gaat namelijk niet alleen om het verhaal zelf, maar ook hoe je het brengt. Door recente technologische ontwikkelingen is het nu mogelijk om een verhaal te vertellen als nooit tevoren. Een jaarverslag is zo prettig leesbaar te maken en een lustrumboek krijgt nóg meer persoonlijke tinten. Niet alleen het verhaal zelf is een avontuur, ook het lezen van dat verhaal is een avontuur geworden.

Het eerste project: Haagsche Rugby Club 80 Jaar lustrum App.Opdrachtgever: Haagsche Rugby Club (2013)
Ontwikkelaar: Bluezilla Interactive Media
Bluezilla Interactive Media op Facebook